Kbr79 1 haftadır durup dururken sıkıyor kendini ıkınıyor gibi masaj yapıyorum kakasını da yaptı yine öyle yapıyor oyun mu yapıyor ?
Htcypc Kbr79 benim bebeğim 4 buçuk aylikken baslamisti ellerini sıkıp birseye sinirleniyor gibi kendini ifade edemediğinden simdi 7 ayligiz unuttu sinirlenmeyi😁
Cahide_deveci7 Kbr79 valla canım ben nerdeyse 6.5 7 aya kadar bu ıkınma durumunu yaşadım çok gazlı bır bebekti en pahalı ılacı de en ucuz ılacı de kullandım hocanın gaz damlası fayda etmedi suan 10 buçuk aylık hersey normale döndü sabret ama yınede çok kafana takıyorsan doktora göster ben bu durumu cidden çok yaşadım
Kbr79 Htcypc sinirlenme mi bilmiyorum ama ıkınıyor sıkıyor kendisini çenesini bastırıyor ıkınıyor gibi ses çıkarıyor
Kbr79 biranneningunlugu5 gazda yapıyor farkına varmadım terlemesine ama koku yok bazen oluyordu eskiden
biranneningunlugu5 Kbr79 belki üşüttüyse gazı vardır sancısı geliyorda yapıyodur diye düşünmüştüm. Bazen bebekler değişik hareketleri huy edinip sürekli yapabiliyorlar. Herhalde bişey öğrendim diye heves ediyolar 😅
Kbr79 biranneningunlugu5 ya kıyamam her gün bir şey öğreniyorlar bir kaybım var o yüzden en ufak birşeyde korku başlıyor
AdileElida Benim oğlum 5 buçuk aylık uzun süredir kendini sıkıyor, takip ediyorum daha çok bi şeye uzanmak istediğinde efor harcadığında sinirlendiğinde sıkıldığında yapıyor. Kendini sıkarken Iııı diye ıkınıyor kakası gazı yok biliyorum Normal mi acaba 🥺
Nurrose AdileElida ay benimki de aynı bir iki haftadır yapıyor bu okunmayı ama böyle bişey ister gibi sinirlenir gibi gazdan olduğunu düşünmüyorum gayet rahat yapıyor ama o ıkındılça ben geriliyorum 😁