Ayse81 arifearuz valla ben 30 cc veriyodum hemşire 2 saatte bir ver dedi ama bebeğim aç kalıyomuş ondan bağırıyomuş resmen sen 60 cc felan ver 1 buçuk 2 saatte bir
Abaegrk arifearuz ilk bir hafta 30 ml verdim ama doymadigini farkettim ikinci hafta 60 ml icebiliyordu
zeynepgevil 60 cc yap bakalım ne kadar içebilicek bebeğine göre ayarlarsın canım bazı bebekler çok iştahlı oluyor
naznasel arifearuz ben kızıma 4 günlükken doktor onayıyla 30 cc verdim ama yetmiyorfu ve zaten ağlasa 2 kaşığa çıkar dedi hep ağlıyordu sonra 60 cc verdim durdu
Ayse81 naznasel aynısı bende de oldu hemşire 30 cc vermemi söyledi 2 saatte bir bende öyle yaptım meğer bebeğim açlıktan ağlıyormuş daha sonra 60 cc vermeye başladım 2 saatinde dolmasını beklemiyorum
naznasel Ayse81 Aynen aynen bende öyle yaptım çocuk ağlıyor uyumuyordu 60 cc yiyince uyudu yavrum hemende acıkırdı😀😀
Ayse81 naznasel mamadan 1 saat sonrada ağlasa veriyorum mamayı gaz yapar felan dediler ama ben aldırış etmedim çocuk açlıktan bağırması daha kötü hem anne için hem bebek için
Derya0655 arifearuz ben çok büyük hata yaptım hep az veriyormuşum. En son bi arkadaş yap 90 cc ne kadar içiyor bak ona göre anlarsın kaçma doyduğunu demişti. Ben 30 cc verirken oğlum 60 cc ile doymuştu. Takıldığınız nokta da böyle yapın. Fazla yapın içtiği miktara göre ilerlersiniz
arifearuz Evet ya, ben de doktor 30 cc ver dedi diye hep 30 veriyorum bebeğim 1 saat krçmədən tekrar aranmaya başlıyor
naznasel Ayse81 Yok be insanların dediğine bakma benim kızım hemen çıkarırdı gazını gazlı bir bebekte değildi
gulyabani arifearuz 30 cc veriyodum ben . Ama meme mama ilerliyodum. Sen 30 yap ver bi doymazsa 30 daha ver sarılık olmasın. Biz çektik tecrübesizlikten sen yaşama