Bnsu14 Kızlar birkac akraba tanidik var mı umreye gidecekler annem önce gidelim diyor illaki başörtüsü vs bişeyler koyalım diyor ben umreden dönünce ziyaret olur diye biliyordum öncesi de oluyor mu böyle
Asya3870 Bnsu14 öncede gider annemler. Hediye verilir genelde para veriliyor, uğurlama amaçlı gidiyorlar işte bı kaç gün önceden. Gelince de hoşgeldine gidiyorlar. Bizimkiler öyle yapıyor canım. Harçlık veriyorlar gidenin eline herkesin gönlünden ne koparsa
Melis1706 Bnsu14 evet umreye gitmeden oncede gelincede gidiliyor burada.benim yakin zamanda kayinvalidemle annesi gidip geldiler kendi annem rahatsizdi biraz gitmeden onlar annem gelemedi telefonda konustular mesela gelincede evlerine gittik
Tatlican Bnsu14 Eskiden gitmeden once gidip bir tulbent atlet veya havlu verilmezse gelince gitmeye utanirdi insanlar hala devam ettirenler var
rabis0625 Bnsu14 bizde öncesinde umreye giden kişi veya kişiler bir yemek organize ederler eş dost akraba herkes gider hediye değilde para verirler destek amaçlı onlarda dönüşte hediye hazırlar bohça gibi düşün