durudmr Arkadaşlar merhaba , sol göğüs ucum olmadığı için mama vermeye başladım sütüm yetmiyo ,, meme reddi yaşıyorum lütfen biberon önerisi verir misiniz ve biberon kullanıp emziren anneler yazabilirmi
Eminosman_dilek durudmr Allah kolaylık versin ben 1 ay çektim tersten denedim vs.mamayı ilk şırınga ile verdik olmayınca avent 0 3 aylık var ucu anne göğsüne yakın ondan kullanmaya başladım ama sürekli denedim göğsümü özellikle uyurken çünkü mastit olma ihtimali çok yüksek sağım yptım makina ile tekrar biberonla verdim gün içerisinde yani kısaca ucu yoksa bile vazgeçilmez bebek inatlaşıyor yeri gldi bnim göğüs ucu yara oldu süt kesilmemesi önemli
Essr durudmr bende meme reddi yaşadım ama düzeldi bebeğim biraz sabırlı olun gecer bu bebek memeyi hiç almıyormu sütünüz varmı yokmu benim meme reddim 3 aylıkken başladı 6 aya kadar sürdü ama ben bi şekilde hep verdim uykuda emzirdim yada kucağıma alıp oda oda gezip verdim bazı meme reddi daha az sürebiliyor benim uzun sürdü ama ben hem bi şekilde verdim
keremarasss durudmr kesinlikle nuk tavsiyemdir. Lansinoh kullandı mama reddi yaşadı değiştirdim nuk marka biberon aldım 3 aylıktı suan 10 aylık aynı biberon ile devam ediyor
1acemianneq Lansınoh biberon kullanabilirsiniz ben hem meme hem mama veriyorum hiçbir sorun yok şimdilik
meleksaymazz Eminosman_dilek mamayı şırıngayla nasıl verdiniz? Bizim için tam bir işkence ağlaya ağlaya bir gün genize kaçacak diye çok korkuyorum
demmoos Merhaba benim bebeğimde sarılık olduğu işin sağıp biberonla veriyorum meme yapısında olan philips avent natural response biberon var bebek etmedikçe akmıyor meme gibi emdikçe süt geliyor böylelikle meme hissiyatı oluyor meme reddi olmaz diye düşünüp aldım şimdilik memnunum
Essr demmoos meme verenlerin meme reddi oluyor canım yada mama kullanan mama reddi yaşıyor gecici bir sürec merak etmeyin
durudmr Essr emiyo ama canı isteyince istemediğinde ağlama krizlerine giriyo aç kalmasin diye mama v riyorum , lansinoh biberon kullanıyorum avent sparis verdim belki onu reddetmex
Eminosman_dilek meleksaymazz çok zordu sırf onun için vazgeçip biberon aldım ve inanın çok kolaylık sakın aaa alışırsa diye düşünmeyin insan korkudan mama veremiyor
durudmr meleksaymazz ağlaması durmadan şırınga ile vermeyin bence sakinlesmesini beklemeniz lazm dediğiniz gibi boğulma durumu olabilir
durudmr Essr bebek büyüdü mememde az süt olduğu için ağlama krizine giriyor emerken o yüzden cogalmiyo sütüm, sürekli sagiyorum ama faydası yok
Dilannn1334 Dr brown biberon kullandım çok memnunum gaz yapmadı avent ve chicco maalesef hızlı akıyordu ve gaz yaptı
meleksaymazz Eminosman_dilek benimki meme hastası illede meme yani ama onu tatmin edecek kadar sütüm yok şırıngayla zorla mama veriyorum çözemediğim şey gün içerisinde bazen alıyor Biberonu bazen almıyor hiç almasa kaç gündür evet bunda bi red var diyecem biberonu değiştiricem ama çözümmü onu bilemiyorum çünkü canı isteyince alıyor
winniethepooh_ meleksaymazz ay benimkide öyle artık göğüslerim yara oldu krem sürüyor geçmeye fırsat bırakmıyor napıcaz böyle mamayı da biberonu 2-3 kez çekiyo itiyo eskiden alırdı
Eminosman_dilek meleksaymazz bazı bebekler sevmiyor biberon emzik vs. Bizde yaşadık bu durumu malesef zor oluyor biraz süt olmadığı için yapacak bişey yok
meleksaymazz winniethepooh_ keşke memem sadece yara olsa kahverengi bölge de çok değişik bi alerji var pul pul dökülüyor etrafı sarı sarı ızdırap çekiyorum resmen ruhum çekiliyor dediğiniz gibi kremler fayda etmeden bida istiyor
Dilannn1334 durudmr yok yapmadı şükür 4. Aydayız ondan kaynaklı emmede sıkıntı var ama biberon kaynaklı değil