1anaa2evlat Hanımlar nasi gidiyo gelişimleri cümlesi var mı konuşuyor mu benim oğlum henüz cümleye başlamadi da iki kelimeyi yann yana getirmiyo sizde durumlar nasıl
melegim71 1anaa2evlat 19 agustos 2021 dogumlu malesef bizimde kelimemi var 2 tanr yan yana kelimemiz var sadece mama istiyorum mama yicem bukadar 50 60 yakin kelimesi var doktira goturduk slrun yok gorunuyo ama baslamssa busene krese vermek istiyorum yarim gunde olsa
Psikologanne00 1anaa2evlat çıldırmak üzereyim ben susmuyor sürekli ağlıyor sürekli oyun istiyor tek başına oynamıyor peşimde normal bir insan kadar konuşuyor sıkıntı yok. 28.7.2021 doğumlu
Linosh 1anaa2evlat bazı erkek bebeklerde geç konuşma olabilir. Benım kızım hıc susmuyor mesela 2021 doğumlu her şeyi konsuuuor
1anaa2evlat melegim71 benm oğlan mama istiyorum falan da demio siznki gene iyiymis acıkınca mamaa diyo sdce mesela susasa mutfakta muslugu gosyeriyo anne auuuvvv felan dio
1anaa2evlat Psikologanne00 ne güzel ya bnm oğlum henüz hiç konuşmadı yani kelimesi çok ama iki kelime yan yana gelmio