Defne0507 Kızlar merhaba kızım 5,5 aylık son bi kaç gündür inanılmaz uyku sıkıntımız var gece sürekli uyanıyor ve gündüz nerdeyse hiç uyumuyor diyebilirim aranızda bu sorunu yaşayan var mı ? Ve ne zaman geçti ?
Sebahatsanduvac89 Defne0507 öncesinde uyku rutini neydi? Bu rutinin bozulmasına neden olan bir olay yaşadı mı?
Dyguckr Defne0507 yaaa bam telime bastınız şuan bizde 2 gündür öyleyiz geceleri sık uyanmalar gündüzleri uykuya direnip kısa kısa uyumalar 5.5aylik benim oğlumda az daha böyle gidersek eski düzenine olan inancım yıkılacak 🤦🏻♀️
Defne0507 Sebahatsanduvac89 önceden gün içinde 2 saatte bir yarım saat 45 dakika falan uyuyordu hiç bişry olmadı uyku düzenini bozacak
Defne0507 Dyguckr işte derdimi en iyi anlayan birisi 🙏 napıcaz nasıl atlatıcaz bu durumu resmen zombi gibiyim gece sürekli uyanıyor her saat nerdeyse keyifsiz ağlayarak uyanıyor gündüz de uykusu var ama uyumuyor resmen bana ve uykuya direniyor 😂
Sebahatsanduvac89 Defne0507 o halde bebeğinizin bunları yaşaması dünyayı algılamaya başladığının işaretleri olabilir😊şöyle ki doğumdan sonra ki ilk 3 ay dördüncü trimaster olarak geçer. Yani bebek hala anne karnında gibi hisseder kendisini. 5 buçuk aylık olmuş söylediğinize göre ve farkındalığı yüksek bir bebek sanırım ki uyumak yerine keşfetmeyi tercih ediyor😊yeniden bir rutin oluşturmaya dikkat edin. Özellikle akşam olduğunda ışıkların ve tv sesinin olmadığı bir oda da olması önemli çünkü anladığım kadarıyla dikkati yüksek😊gündüz olduğunda gündüzü anlatın kısaca gece olduğunda geceyi. Belki bu söylediklerim saçma gelecek ama bir aile danışmanı olarak pek çok danışanımla bebek büyüttüm😊benim oğlumda 3 yaşında. Bebeğinizi bol bol gözlemleyin lütfen. Mutlaka bir ipucu yakalarsınız. Sormak istediğin başka bir şey olursa @sebahatsanduvac instagram hesabını takip edebilir ve dm den yazabilirsin.
Dyguckr Defne0507 ay vallahi bilemiyorum ne yapacağımızı ama yukaridaki yorumda hanımefendinin dediği gibi hakkaten bir kesif hali normalde oynarken dönmeyi öğrenmişti şimdi birden yatağında dönmeyi öğrendi oda bizimkini uyandırma sebebi oldu malesef😭
Seros aynı durumu yaşadım canım.tam.5.5 aylık kızım bu zamana kdr gece 8 De uyur sabah 7 de uyanırdı emer uyurdu gündüz 2 saat uyurdu sonra 45 dk filan uyurdu. Velhasıl dişlerimiz başladı tamamen bütün düzeni bozuldu . Şuanda evin ortasına beşik yaptık yani çingene beşiği halk arasında sonuç mukemel uyku 😍 ne yapalım evlat öyle rahat etti