Arelmommy Henüz konuşmaya başlamayan bebeklerinizin size sadece bir cevap verme şansı var. Bebeğinize ne sorardınız, neden? Ben kesin neden uyumuyorsun diye sorardım.😂😂
Bir-prens-annesiii Arelmommy oğlum kesin anne yemek istemiyorum artık bana yemek yedirmeye çalışma derdi galiba😂
Birdunyabircennetannesi Arelmommy Şuan cevap veriyor zaten Bu aralar hesap sormaya başladı Niye kapattın Niye niye niye😅
Semrayksl Birdunyabircennetannesi ah benm kız bir buçuk yaşında ne yaparsam herseye neden yaptın anne diye sorguluyor
Bir-prens-annesiii Arelmommy ya bide oğlumun boyu uzun ve biraz zayıf çevremde de çocuklarıyla kıyaslayanlar var ne kadar takmaya çalışmasamda son zamanlarda artık takmay başladığımı fark ettim sürekli yemek yedirmeye çalışıyorum yemedi mi aradan 1-2 saat geçiyor tekrar yemesi için deniyorum bütün günümüz yemek yedirmeye çalışmakla geçiyor Salı günü kontrolümüz var bakalım doktor kilo konusunda ne söyleyecek
Yagmur_24 ozgenisaekin uyluya o kadar takmışım ki bunu sormak aklıma gelmedi ama sormazdım ua aklına düşürmezdim razı olmama ihtimalini kerataya bak brn tüm düzenimi değiştirim bi de benden razı olmasın mı puh sana tabiki olcak😂😂😂