Shra benimkide 9 ay 28 günlük.emeklemiyor ama komanda gibi sürünerek heryere gidiyor 🤣 yürüteç hiç sevmiyor elinden tutup yurutulmek istiyor.koltuk kenarına koyduğum zaman sıralıyor.ama henüz kendi tutunup kalkmaya başlamadı.yattigi yerde oturma pozisyonuda geçmedi henüz ya bunlar için vakit varmı gecmi kaldı bilemiyorum gerçekten endişe ediyorumda. 4 yaşında abisi var devamlı birlikte oynuyorlar onlar oynarken bende yemek ve temizlik gibi şeyleri yapıyorum.en ufak bir boşlukta kızıma biseyler öğretmek için hemde etkinlik olsun die yanına koşuyorum.bugun abisiyle oynadığı legolarj beraber kutuya doldurduk mesela bu beni çok mutlu etti.bikere gösterdim ve verdiğim komutu yapmaya başladı.ay insan 3 tane buyutsun isterse yinede hep bir endişe oluyor ve hiç buyutmemis gibi unutuliyormus herşey.biz 8.aydan beri katı yiyoruz.kofte,pilav,makarna,mantı gibi katı şeyleri yiyor o yüzden oğlumla ortak menü çıkarmaya başladım 8.aydan beri çok daha kolay oldu benim için yoksa iki kere uğrasiyordum.