kahvepres Yha her iki dişini 1 hafta önce patlatı görünoyr da fakat hala deli gibi dişleriyle cekiştiriyor herşeyi corabı bile göğsm zaten yara bere icinde dişlerini zaten bir gıcırdatıyor icim gidiyor normalmi zaten patlamış dişi acaba bitane dahamı ckrck
2boymommy kahvepres bizdede ayni durum var kac ayliksiniz? Bizimde alt iki dis cikti hala devam ediyor bugün gördüm üstten bir tane daha geliyor
bayanukuslu kahvepres normal kuzum. Isırdığında aşırı tepki vermeyeye çalış. Diş zor iş. Daha da zorlayıcı oluyo diğer dişlerde. Ne zaman tamamladı o zaman rahat ederiz diye düşünüyorum
Busel kahvepres 3 aydır beyaz cikcak diye bekliyordum alt dişleri ama çıkmadı ilk üst cikti hemen ardından alt ve hemen ardından ikinci.üst dış 1 hafta içinde 3 dış çıkardık anlatılmaz yaşanır durumu xjsjnsjsjsjsjs🥲🥲🥲 Bir de inanılmaz ısırma başladı 2 üst 1 alt olunca arada sıkıştırıyor aman yarabbim uykumdan sicriyorum öyle Bi acı
kahvepres 2boymommy bizim 10 aylık yha mahveti benii herşeyi öyle bi cekiştryorki yırtarcasına sonucta patltmş diorum artık ondan olamaz e hemn arkasndada başka cıkarırmı bilmiyorum
kahvepres bayanukuslu vallah diğer dişlere kadar heryerim delik olur heralde şuan ayağmda artık salıyorum ayağımı bile ağzna koymaya calşyr valla sinirden gülyrm artk🤣
2boymommy kahvepres cikarir canim dedigim gibi bizde 2 tane cikardik 1 hafta önce ama hala devam ediOr huzursuzluhu meger yukardan bir dis daha geliOrmus 🥹
bayanukuslu kahvepres çekmece kulplarını koltukları falab ısırcak dur daha kız 😂😂 kuzu işin şamatasındayım. Aşırı tepki verme. Ben ısırdığında ortadan kaldırıyodum bida vermiyoduö böyle böyle beni ısırmayı bıraktı.
bayanukuslu kahvepres dediğim gibi yap kuzu ısırdığı an kapat kucağından kaldır ☺️ sen istediğin zaman emzir sonraki emmesini. Eğer gene ısırırsa gene aynı şekilde yap ☺️
kahvepres Busel bizmde altan ckrmstı üsten ikisnde ckrdı acaba 1 tane dahamı gelcek siznki gibi 1 hafta oldu ikisini cıkartalı