Bir-prens-annesiii 2baby1mommyy o zaman biraz daha büyüdüğünde deneyeceğim inşallah işe yarar teşekkür ederim 🙏🏻
Hayat76 Bir-prens-annesiii kuzum bebegim 5 buçuk aylık benimde kızım doğduğu ilk günden beri baş parmağını emerek uykuya geçiyor asla emzik emmiyor doktora sordum bebek nasil isterse öyle olsun elini cekme dedi zararı yok dedi
zeynep06alperen Bir-prens-annesiii niye bu kadar takiliyosunki parmak emmesine ben evlendikten sonra bile ara ara emerdim ne var bunda yani birakir kendi kendine ilerde
Bir-prens-annesiii zeynep06alperen ben işte böyle olsun istemiyorum çünkü kayınvalidemde dahil olmak üzere parmak emen kişiye o zamanları hatırlatıp gülüyorlar ve bence büyümüş birinin parmağını emmesi normal değil
zeynep06alperen Ygtoglm-- ne varki bunda yani normal bana göre benim kuzenimde bas parmagini emerdi suan kizimda emiyo uykuya dalarken bi hastalik belirtisimi degil ne var yani anlamadim
Ygtoglm-- Bir-prens-annesiii malesef .. arkadaşım sabır taşı sür parmağına dedi. Rengi değişiyo falan parmağın belki emmez dedi onu deneyeceğim . Diş yapısıda bozuluyor böyle sürekli parmak emdiği için. Bende kafaya takıyorum çözüm yolu bulmaya çalışıyorum :(
Bir-prens-annesiii Ygtoglm-- benim oğlum şuanlık küçük o kadar renk değişiminden anlayıp emmek istemeyeceğini sanmıyorum ama bende ojeyle kınayı deneyeceğim 1 yaşından sonra
zeynep06alperen Bir-prens-annesiii Bir-prens-annesiii siz kayinvalideniz dalga geccek diye cok takilmissiniz bence ama rahat birakin yani cocugu buyuyunce zaten geciyo bunlar yani
Bir-prens-annesiii zeynep06alperen bana büyüdüğünde emmesi de normal gelmiyor nasıl emzik bir süre sonra bıraktırılması gerekiyorsa parmak emmesi de bıraktırılmalı
Berydeniz Bir-prens-annesiii benimki 3 aylik elini kolunu heryerini sapır şapur yalıyor biberon da tutuyor amaa emzik asla niye acaba
Bir-prens-annesiii Berydeniz anladığım kadarıyla emzik emen parmağını emmiyor parmağını emende emzik emmiyor çünkü benim oğlumda asla emzik emmedi
Berydeniz Bir-prens-annesiii kizim 3bck yasinda ona emzik biraktiramiyorum oglum 3 aylik tutturamıyorum ironii gerçekten
Bir-prens-annesiii Berydeniz ayy gerçekten sizinki de baya değişik olmuş emzik illaki bıraktırılır da parmak nasıl bıraktırılır gerçekten bilemiyorum
Bir-prens-annesiii minikoglummmmm ettim aslında sürekli ağzından çektim ama oğlum her fırsatta tekrar parmağını ağzına götürdü