zeynepnbl Merhaba arkadaşlar bebeğime uygun uyku tulumu arıyorum.. daha doğrusu markası.. aldıklarım bir kaç yıkamadan sonra 1-2 beden kuculduler. Var mı severek kullandiginiz, terletmeyen ve konforlu uyku tulumu? Şimdiden teşekkür ederim 😊
Hamburgerr zeynepnbl lcw ve ebebek çok sık yıkarım kurutmayada atıyorum 2 kıştır aynı ürünleri giyiyor biri kalın biri ince ikiside taş gibi 2 senedir
nrgll20 zeynepnbl ben de hep LCW dan aldım gayet güzeldiler iki tane kalın olarak alırım yedek ben. Bu sene fiyatları çok uçtu netten buldum bir yerden oradan aldım o da beklediğimden iyi geldi. Bilinen bir marka değil
UcuBulunamayanBant zeynepnbl lcw dan aliyorum surekli yikarim hic oyle sorunla karsilasmadim hatta suan yeni bebegim oldu oglumun uyku 2sene once giydigi tulumu giydiriyorum yipranma cekme vs yok yepyeni duruyor.
zeynepnbl Bende ebebekten almıştım 2 tane little Planet markası bebeğim 11 aylık şuan 1,5 yaş giyiyor ama çektiğini düşünüyorum kasma yapıyor ve bilekleri yukarı çıkıyor. Ya daha büyük alacagim ya da başka marka deneyeceğim artık burdaki önerilerle