betulmutlu bebitooo yemek yemeyen bir bebek olduğu için çok zorlanıyorum kahvaltıda hiçbirşey yemiyor. Anca cicibebeli karışımlar yapınca o da zorla
Aynenkanka betulmutlu cici bebe verme be canım ya hiç sağlıklı değil. Çok yedirmek istiyorsan temiz içeriklilerden al. Og natural çok güzel bak hem lezzetli hem temiz. Bu ara aşçı anne nin bisküvisi de radarımda o da el yapımı ve tertemiz içeriği var.
betulmutlu Aynenkanka aşçı anneyi bende gördüm denemek lazım. Ne olursa olsun marketlerdeki bebe bisküvilerinden iyidir en azından içeriği temiz.
Eailesi4 betulmutlu doktorlar hem zararlı olduğunu hemde iştahsızlık yaptığını söylüyor içinde şeker ve palm yağı var bu bebekler için zararlı başka şeyler yemiyor mu
betulmutlu Eailesi4 kahvaltıya dair hiçbirşey yemiyor omlet, pankek, peynir, zeytin yok. Anca bebe bisküvisiyle bunların hepsini karıştırdıktan sonra yiyiyor.
Eailesi4 betulmutlu keşke hiç tercih etmeseydiniz siz bilirsiniz ama sağlıklı değil temiz içerikli olanlara bakabilirsiniz içine meyve ezip verebilirsiniz oda tatlandırıyor
betulmutlu Eailesi4 çok kullandığım söylenemez zaten hep tereddütsüz kaldığım için arada birşey yemeyince mecbur veriyordum. Ama vermicem başka yöntemler kullancam mecbur
Nilay98 betulmutlu ben annemlerin aklına uyup verdim ve pişmanım şimdi ikinci kızıma hamileyim asla vermicem
prensesikizler betulmutlu kendi yaptığınızı havuc topları yapıp içine katabilirsiniz. Benim ikizlerim havuc toplarını çok sevdi ne zaman yapsam hepsini yiyorlar. Birde böyle deneyin derim.
betulmutlu Eailesi4 Trabzon hurmasıyla denedim sevemedi. Muzu çok seviyor onu da verince kabız oluyor. 🤦🏻♀️
Alerjikrinit betulmutlu ben suan emzirmeyi bıraktığım için sürekli eline bir şeyler veriyorum o yüzden aldım. Hünnap veya hipp alın en azından tavsiye ederim . Makarna lütfen de satıyor ona da bakın tadı lezzetli ama pahalı
betulmutlu Alerjikrinit makarna lütfenden bikaç şey aldım ama bebe bisküvisini görmedim ona da bakarım teşekkür ederim 🙏🏻