Aselsmommy canım gupse yani burcunun bir arkadaşı var İlyada sosyal medya fenomeni hep hayatı dört dörtlük gibi paylaşım yapıyor oysa ki çocuğunu bakıcılar büyütüyor babası toplantıdan toplantıya gidiyor kayınvalidesini arıyor o da laylaylom. Gelip destek olanı yok yani neyse gupse, bebeği, kayınvalidesi, kocası ve evine yardıma gelen bir ablaya fotoğraf atıyor Instagrama ve altına en güzel iş birliği yazıyor. Bunların arkadaş grubunun bekarı evleniyor o gün İlyada geliyor gupseye itiraf et yapamıyorsun başaramıyorsun çocuğun senden nefret edecek hiç iyi bir anne değilsin vs. diyor. Oysa ki kendine söylüyor o sözleri gupse anlıyor ılımlı davranıyor sarılıyor sonra herkesten bi itiraf kayınvalidesi oğlumu çok hassas el bebek yetiştirdiğim için çok pişmanım diyor gupsenin annesi gupse için kızımın bana annelik yapmasına izin verdiğim için çok pişmanım diyor evlenecek olanın annesi çocuk bakmak için işten çıktığıma çok pişmanım diyor diğeri başka bir şey falan sonra gupse konuşuyor işte ben de başaramadım konduramadım kendimi lohusa olabileceğimi kimseden yardım almak istemedim ama almam gerekiyormuş tarzı diyor bizim birbirimize destek olmamamız lazım biz kadınız samimi olalım birbirimizin yanında olalım diyor derken işte sarılıyorlar hepsi düğün oluyor oynuyorlar bebelerine babaları bakıyor. Yani anlatabildim mi bilmiyorum ama işte amaç destek almak kötü bir şey değil anneler mükemmel olmak zorunda değil anne de yorulabilir