Aysedemir__ Selam kızlar 6 ay. 14 günlük kızım var bugün havuç patates haşladım püre haline getirdim yemedi havucu sevmedi sanırım sade patates yemişti çünkü dedim çorbaya geçeyim ama ne yapsam bilemedim tarif verebilirmisiniz yumurtaya alerjisi var bu arada ?
beyzacmvrc Aysedemir__ tarhana verebilirsin Tarhana yapıyorum yumurtasız yayla çorbası yapıyorum bizimde alerjimiz var Birde geçen cennet çorbası yaptım kendimzie çok beğendik kızıma da deniycem ben 8 aya az kaldı bizim. Mısır ununu tereyağnda kavur soğan sarımsak patatesli ekle çevir tavuk suyu et suyu ilik suyu ya da normal su ve varsa ekliyorsun tuz karabiber Bebise tabi baharatsiz tuzsuz ☺️
Binnur_cam Aysedemir__ şehriye çorbası yapabilirsin az tuzsuz salçayı kavurup su koyup içine şehriye atıp pişirip verebilirsin . Ben kızıma yeşil kabak havuç patates kırmızı biber pişirip blenderdan geçirip veriyodum Tarhana alabilirsin ev yapımı yufkacılarda satılıyor Balkabağı çorbası yapabilirsin
Tuuggccee Aysedemir__ tarhana corbası Patates havuc kabak corbası + kuzu kıyma eklıyorum ben Balkabgı cırbasıı Balkabgı brkolı kırmızkapya bıber patates kabak kuzu kıyma corbası yaptım bugun ıcıne bazen corbalarn telnsehrıye arpa sehrıye oırınc bulgur eklıyorum seveerek yıyor oglum bunları ıkı gun verıyorum hatta Yanı tattrdgnz sebzeleri karstrırak cırba yapablrsnz 6 ay 24 gbluguz bıde sogan eklıyorum boyle sebze yaptımmı
Aysedemir__ AliPoyrazz canım kalasında sümüksü mukuslu kan geliyordu doktoru test yaptı yani kandan baktı