nurseemom Kızlar hipp mama kullanıyordum ama çocugumda bu ara gaz oluşmaya başladı. Bu sefer sma optipro 1 numara aldım kullanan varmı? Nasıl gaz yapıyor mu? Kılo aldırıyormu vs vs bilgi verirmisiniz?
motherthea nurseemom keske comfort olanı alsaydınız o gaz problemi için optipro biraz daha ağır ama umarım iyi gelir size mama şans işi üstte kalsın 😍
CaninannesiCemre nurseemom Biz doğduğu günden beri meme +mama gittik 1 yaşındayız hala da arada sırada kullanırız memnunduk ama her bebek farklı tabi
Seyhanceren nurseemom bidaha ki aldığında comfort al ben comfort kullanıyorum memnunum da gaz yapmıyor
rumy007 nurseemom onu bilmiyorum ama Sma comport kullanıyorum doğduğundan beri probiyorikli gaz vs yapmıyor kilo aldırıyor ama optipro da iyi diye duydum
nurseemom CaninannesiCemre bende günde 1 kere desteklemek amaçlı veriyorum anne sütü veriyorum normalde ama bu sefer bunu denemek istedim gaz yapmaz umarım
Dilanka Optipro çok güzel bir mama biz doktor tavsiyesi ile kullandık ne gaz yaptı nede kusma probiyotikli olduğui için sindirim sorunuda yaşamadık. Biliyorsunuz bebeklerde probiyotik kullanmak önemli bağırsak florasını düzenlemek için
nurseemom Dilanka ekstra probiyotik kullanıyorum zaten ben. Sadece gaz yapmasın yeter. Zaten anne sütü veriyorum sadece günde 1 kez mama veriyorum desteklemek için. Optipro iyi yani öyle mi yanlıs almamısımdır insallah arastırmadan aldım🤦🏻♀️
tubatamdogan Bende anne nurseemom bende anne sütüne destek amaçlı günde 2 kere veriyorum. Optipro da comfortta kullandım ikisine de aynı tepkiyi verdi. Bence deneyerek öğrenebilirsin. Gazı rahat çıkarıyor hatta mamayı verdiğim an büyük tuvaletini yapıyor.
limonzeytinmom nurseemom ilk kızımda da kullandım. Şimdi 1 aylık bebeğim var ona da direk sma optipro başladım ayda 900 ile 1200 gr aldı ilk bebeğim. Bu da dün tartıldı 1 ayda 1100 gr almış. Hem mama hem meme besleniyor. Gaz sorunu ikisinde de yasamadım ben memnunum başka mama hiç Kullanmadım
limonzeytinmom nurseemom mamayı Günde 5 6 belki fazla bebeğime göre. Gece full emziriyorum sabahta gün içinde emziriyorum. Sütüm öyle doyuracak kadar olmuyor özellikle gündüz 🥴
nurseemom limonzeytinmom ben günde 1 kere mama veriyorum ama 30dkda 1 emzirıyorum nerdeyse. Doymuyor ondan mı istiyor süreklı diyorum da 1 ayda 1.100 gram almıs sadece anne sütü ile. Yınede içim rahat etmıyor mamada verıyorum gece 1 kere uyusun dıye
kimbumadam nurseemom optipro gayet güzel bir mama , demiri de yüksek Dr osman gönülal oğlunda kullandığını söylemişti 3.ayda başladık biz 7 aylık olmak üzere 8,600 boğum boğum kızım😂