smysre Merhaba kıslar yeni doğm yaptım sünüm inesiye zorlandı vs şimdi emzirirken çok acı çekiyorum nasıl önüne geçebilirim bunu yaşayan ve çare bulan varsa acil yazabilir mi 😔
Liliales smysre yara olduysa acil göğüs kalkanı kullanmalısın lansinohun kremini de öneririm yıkama gerektirmiyor direkt emzirebilirsin. Emzirme acısından bahsediyorsan bir süre sonra geçiyor kendiliğinden
smysre Liliales tam yara gibi değil ama su değse yanıyor aşırı hassas zamanla geçicekmi dersin çatlağa vs çevirmesinden kotktum iyice ilk emerken aşırı acı var bir süre snra hafifliyor ıslattgında emerken sanırım
atlasmom27 Canım göğüs ucu kremi kullan bir kaç gün acısını çekersin ama sonra rahat edersin ben lansinoh kullandım işe yarıyor
smysre atlasmom27 o kremden aldım sanki faydasını görmedim gbi geldi ama biraz sabredip kullanmaya devam etmem gerekiyor heralde teşekkr ediyorum
Liliales smysre göğüs kalkanı kullan hassasiyet olabilir belki ama yaraya çevirmez. Bir de memenin kahverengi kısmını büyük oranda bebeğe vermen lazım ucunu emerse acır