eliftugba Bi kaç gündür hırıltıydı sürekli burnunu temizliyorum serum fizyolojik ile buhar verdim bugün keyifsiz ve ateşliydi ateşi çok değildi 37.2 ama aşırı derecede keyifsizdi
lceLady eliftugba sarımsak zeytinyağ kürü hazırlayın ayagın altına masaj yaparak sürün ateşe ve öksürük için birebir. Birde yemeklerine çiğ sarımsak katın Tereyağ pekmez yapın 1 yası geçiyorsaa 1 cay Kasıgı karabiber zencefil tarcın toz olsun biraz bal ve limon verin öksürügü hemen keser
minikmucizem34 benim bebeğimde de hırıltı burun akıntısı ve öksürük var buhar veriyorum tereyağı pekmez karışımı ve bol su inşallah biran önce geçer o her öksürdüğünde benim canımdan can gidiyor 😞
eliftugba minikmucizem34 burnumuz akmıyor ama temizleyince sümük illa çıkıyor hiriltisi azalıyor ama geçmiyor
Nhnhzl Kaç aylık bebeğiniz doktora gidin lütfen 3 ay oldu öksürük hırıltı hep vardı kızımı yatırdık ancak öyle geçti ilerledi bend evde bişeyler yaptım hep ama faydası olmuyor geçer gibi oluyor gene başlıyor
eliftugba Nhnhzl bugün 20 aylik doktora gitmeye de korkar oldum çünkü 3 haftadır sürekli doktordayız hastane o kadar kalabalık ki çocuğu götürmeye korkuyorum şu an kafasında ateş yok ama vücudu sıcak anlamadım
Nhnhzl eliftugba bizde öyleydik hep doktorlardayız özel de bir çocuk doktoruna gittik o direk yatırdı ve çok şükür düzeldi ondan önce bizde acillerde saatlerce bekledik hep
Ozlem091023 eliftugba benimde kızım üç aylık hırıltı öksürük başından ateşine bakıyorum yok vücudu sıcak gıbı gece öksürük çoğalıyor nöbetteyim