feyzas Bebeğim sanırım felaket uykusu yaşıyor uzun zamandır . Gündüzler 20 25 dk uyuyor en fazla . Bu durumdan kurtulamadık. Sık sık ve az uyuyor ve ben yoruldum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim. Bi kez uyusun ama 1-2 saat uyusun razıyım. 6 ay 1 haftalık
Emralpakcn feyzas biraz yorucu etkinlikler yapabilirsin uyanınca hemen kaldırma biraz bekle gerekirse emzir uykuya geri döndürmeye çalış zamanla bu döngüden çıkar ben de yaşadım bazen hala oluyor
symag feyzas uyku düzeni kuracaksın başka aklıma birşey gelmiyor. Şuan bizde 4 buçuk ayligiz ve aynıyız
feyzas Emralpakcn Yormak gerektiğine katılıyorum ama yürümeyen bebeği yormak zor oluyor çünkü henüz ne emekliyo ne başka bişey
motivasyonsuz2 Korkutmak istemem ama biri 1 yaşında biri 2,5 yaşında. Uyku sorunu hala var. Yani uykusu sorunlu olan çocuk hep sorunlu oluyor
mrsfly feyzas emzirme simidine tummy time usulu karın üstü yatırıp oynatıyorum öyle debelendikçe enerji atıyor hemde gelişiminefaydalı
cedtnc feyzas aşırı yorulan bebek de uykuya direnir. Uykudan önce rutinler oluşturup çocuğu yormak yerine aksine mayıştıracak şeyler yapmanız lazım. Kitap okumak, uykudan önce duş aldırmak vs
Emralpakcn feyzas ayakta hoppala yaptırın zıplamasına izin verin tummy time yaptırın desteksiz oturma egzersizi yaptırın yoruyor bunlar bebeği
Emralpakcn Tabi bunları uykudan hemen önce değil elbette gün içinde yaptırın eksik olmasın uyku öncesi tabii ki sakin etkinlikler yapılmalı