Ndrg-12 Kızlar kızımın minik bir siyah eteği vardı montu ile beraber yıkadım ve hazin son mont griye döndü. Ne yapmalıyım daha önce böyle bir sorunu olup çözebilen var mı 😞
Birdunyabircennetannesi Ndrg-12 Of bende bir kıyafet aldım yeşil kıyafet boyuyor🤦 Bilemiyorum çıkmayabilir üzgünüm
PeekaBoo_ Ndrg-12 hemen yüksek ısıda bir kaç kez yıkarsanız rengi normale dönebilir ama montun kumaşına göre bir ısıda yıkayın ki kullanılmayacak hâle gelmesin
Omeraslan Ndrg-12 ben kendimize kullandığım deterjandan koyup üzerine sıcak su döküp bekletiyorum. Eşimin tişört ve oğlumun kazağında denedim ikisi de eski rengine döndü
153s34 Ndrg-12 oglusumun gri zibini vardi tulum iste amaan, yesil bi sapkasida vardi onun boyasi gecms meger. Cok uzuldum aama yikadikca tulumdaki o leke geciyorr. Siznki mont oldugu icin nasl gecer blmiorm ama zamanla duzelir belki
PeekaBoo_ Ndrg-12 yıkayınca rengi açılır muhtemelen bu saatte açık yer yoktur ama evde varsa bingo oksijen çamaşır suyu katabilirsin dediğim gibi bir kc kez pes peşe yıka
Seymagirgin Ndrg-12 tuzlu suyamı ne koyuyoşar bekletiyolardı renk vermemes icin. Suda beklet 2 gün bak bi netten yazıyor mu
KonuMankeni Ndrg-12 geçmiş olsun canım kızlar tavsiye vermiş benim tavsiyem de renk ayırıcı mendilleri her zaman kullanman. Rosmanda satılıyor ben çok memnunum