Balbeby Kizlar internettem satış yapacağım süreç nasıl ilerliyor bileniniz varmı birde bu sticker ve amblemli kağıtları nereden çıkarabiliriz bileniniz varmı aranızda
Pol34 Balbeby ben yapıyorum uzun süredir işin içindeyim. Matbalar yapıyor onu boyut vs belirtiyorsunuz. Çevrenizdeki matbaalardan fiyat alın internette de yapan var hangisi uygun gelirse size ordan alırsınız logoyu canvadan ücretsiz kendiniz yaparsınız
Arelmommy Balbeby bende yeni başladım sayılır internet sitesi falan da açtık kargo şirketleriyle de görüşüp anlaşma yapmanız gerekiyor şimdilik çevremdekiler dışında satış yapamıyorum reklam vs vermem gerekiyor ön plana çıkmam için o şekilde
Balbeby Pol34 teşekkür ederim logoyu yaptım tasarladım peki size birşey sorabilirmiyim süreç nasıl ilerliyor satış felan nasıl oluyor ve interentte hangi sayfalar yapıyor bilginiz varmı
Pol34 Balbeby nerden satış yapacağınızı seçtiyseniz ona göre bir yol izlemek lazım. Pazaryeri mi kendi siteniz mi olacak ya da instagram gibi bir yer mi bunlara göre hareket etmek lazım. Siteniz varsa reklamsız çok zor artık ilerlemek bunu söyleyim