morsevenanne9 Ayda neler bekliyor bizi daha 4 aylık olmadık ama merak ettim 4. Aydan iyimi kötümü gaz sorunu uyku sorunu dis sorunu uyku vs nasıl
072023 morsevenanne9 her bebek kendine özeldir kimisinin gazı devam ederken kimisi biter uyku düzeni başlayabilirsiniz mesela çoxuğunuzn durumuna göre
2boymommy morsevenanne9 5ay 17günlügüz 3 tane disimiz cikti uykusuz geceler huzursuzluklar falan var korkutmak istemem tabi herkeste farkli bu sürec🙈
morsevenanne9 malkoc bizde 3 ay 18 gunluguz daha ama bizdede ağlamalar huysuzluklar başladı memeyi emerken birden ağlamaya başlıyor katıla katıla emmiyor bırakıyor felan 4. Ay atağı şimdiden mi başladı acaba ağzından sular eksik olmuyor dili hep damaklarda
morsevenanne9 072023 öylede bu ataklar hep aynı oluyor ama bizimki şimdiden başladı sanırım 4. Ay atagina
072023 morsevenanne9 her atağı yaşacaksomız diye bir durum yoktur kasmayın kendinizi rahat olmaya çalışın
morsevenanne9 2boymommy 4.ay nasildi peki benim kızım 3 buçuk aylık olucak 4. Ay atağı başladı sanırım emerken güzelce ağlamaya mırıldanmaya başlıyor bırakıyor memeyi emmiyor bidaha 🤦🏻♀️
2boymommy morsevenanne9 4.ayda hep temas istiyordu kucak istiOrdu biz mama iciOruz istahi azalmisti öyle pek 4.ay atagi yasamadim yani bu disler daha fenaymis. Ilk oglumda dislerimiz kolay cikmisti hic böyle degildi valla😕
morsevenanne9 2boymommy bizdede bazen memede ağlama oluyor birde yatmak istemiyor uykusu var uyumak istemiyor felan birsey yokken mizmizlaniyor
2boymommy morsevenanne9 uykusu var uyumak istemiyor o durum bizdede vardi hala devam ediyor malesef ama öyle böyle büyücekler ve inan bana ilk oglumdan tecrübeliyim (7yasinda simdi) bu günleri bile özlüyor insan zaman cok cabuk geciyor 🥹
morsevenanne9 072023 o böyle huzursuzlasinca ağlamaya başlayınca felan insan takıyor kafaya 🤦🏻♀️ ah keşke rahat olabilsem çok iyi olurdu
2boymommy morsevenanne9 dogru bebek büyütmek kolay degil allah hepimize bol sabir ve dayanma gücü versin yeterki bebislerimiz saglikli olsun 🙏🏻 bosuna cennet annelerin ayaklari altina serilmemis bizde hakkiyla bu sinavdan geceriz insallah 🙏🏻❤️