Edaycr Cizgilicorap merhaba ben..3.ayda başlayan egzama sorunumuzun bence tek cozumuydu hiç bir zorluğu yok sadece siz ve bebeğiniz var sizi anlıyor hissediyor.. konuşun anlatın ne yaşadıysaniz anlatın ve geçti diyip sarılın♥️
28062321 Cizgilicorap detaylı bilgi verir misiniz bu konuda ilk kez duydum benim bebeğimde de egzama var
Maryus Cizgilicorap Travmayı biliyorsanız kesin deneyin. Dr Bülent Demircioğluna da bakın. Belki daha kolay gelir.
Cizgilicorap 28062321 bebeklerde oluşan alerji egzama gibi rahatsızlıklarin annelerin hamileyken yaşadığı olumsuz olaylar duygular sebep oluyormuş. Bebeğiniz uyuduktan,5 dk sonra ona bu durumu anlatıyorsun
Edaycr Cizgilicorap kendinizi bildiğiniz andan itibaren evlilik öncesi evlilik sonrası hamilelik lohusalık sizi etkileyen ne varsa anlatın bebeğinize bu çocuklugunuzdada olabilir.travmayi bulana kadar devam edin bulduğunuz an zaten o kadar rahatlıyorsunuzki ama travmayı bulana kadar anlatin sarılın geçti diyin sadece bunu yaptım
Maryus Barış Muslu ‘nun anne beni iyileştir kitabını alın, tüm detaylar var. Kitap Migros’ta bile var. Yada Dr Bülent Demircioğlu’nun videoları ve kitabı yine faydalı.