Esmaoren61 Kızlar takmadığim altın kupelerimi ve bazı taşları düşen baget yüzüğümü satıp üstüne bir miktar da ekleyip yüzük almak istiyorum Sizce nasıl birşey almalıyım,kendi yüzüklerinizi atabilir misiniz fikir amaçlı
bal012 Esmaoren61 bence sen kuyumcuya gidince hangisi hoşuna giderse ondan al 🥰benim baget tek taş alyans beş taşım var çok güzel ama sor bakim birini bile takmıyorum 🤣
Esmaoren61 elanrr bende aynı şekilde birkaç model beğendim onları bakmayı düşünüyorum fotoğraflarını ekleyeceğim şimdi bakım sizde isterseniz
EmirMom Esmaoren61 Ay tamtur yüzük benim çok hoşuma gidiyor çok zarif duruyor Yanına bagetle beraber kullanıyorum
Winnithepooh EmirMom tamturda taş düşmesi çok olur günlük kullanılacaksa denedim bizzat yaşadım ve pişmanlık 🤭 yakında ise kuyumcu sorun değil düştükçe takarlar
EmirMom Winnithepooh 2 buçuk senedir kullanıyorum hiç düşmedi henüz Markadan markaya farkediyor sanırım
Winnithepooh Esmaoren61 ben mesela minimalist olan tarz yüzük takı severim ince oluyorlar sizin beğeniniz nasıl trendyol Hepsiburada bı bakın bence tarz olarak kafamızda bı model oluşur mesela
Winnithepooh EmirMom tabi o da olabilir sanırım benim şansıma düştü hep masalalah diyeyim sizin yuzugunuze marka ne ise ona göre almak lazım o zaman
Winnithepooh EmirMom bendeki kuyumcufanda marka yoktu çok eskidendi yani taşları pirlanta değildi birde ondan belki düşüyordu sürekli 🤭 ama nasipse birngun alırsam senden bakarım bütçeme uygun