Deletedmom_110 Kızlar bizim asm hemşireye yazdım benziyor diyor uyuza çocuk acile git anlarlar diyor anlar mı ki çocuk doktoru gitsem ne yapsam ben ya ön tarafına da bulaştı 🥱😔
egelsenkonuss Deletedmom_110 anlar mı ki çocuk doktoru Çocuk doktoru neden anlamasın ben bunu anlamadım
Gamzosgamzos Deletedmom_110 öncelikle geçmiş olsun benim bebeğim alerji olduğunda aynı vücudu bu şekilde olmuştu ve doktor kaşınır dedi merhem yazdı tabi daha konuşup derdini anlatamiyordu çok hzursuzdu merhemdent sonra rahatladı bu arada yiyecek alerjisi değildi antibiyotik alerji yapmıstı yakın zamanda antibiyotik veya başka ilaç kullandımı?
egelsenkonuss Deletedmom_110 anlarlar ama kimi eczaneler uyuz için ayrı karisim hazirliyorlar, eğer uyuzsa eczanelere sorun, verilecek ilaclardan hariç
Gamzosgamzos Deletedmom_110 doktora muhakkak söyleyin ilaç kullandığınızı bize kandan alerjimi değilmi diye bakmislardı orda cıkmıstı alerji olduğu
Gamzosgamzos Deletedmom_110 teşekkür ederim 🌸 acile bile gidebilirsiniz biz acile gitmiştik gerçi şu dönem çok fazla salgın var aciller biraz tehlikeli çocuk doktoruna götürürseniz daha iyi olur
Deletedmom_110 Gamzosgamzos evet aldım hem cildiyeden aldım Salı gününe perşembe de çocuk doktorundan aldım inş uyuz vs değildir Yarabbim 🤲🌸 duanıza talibim
Gamzosgamzos Deletedmom_110 Rabb’im yardımcınız olsun şifa versin yavrunuza inşaAllah dediğiniz gibi uyuz değildir 🤲🌸