HappyKids evet uyguluyorum🙋🏼 üniversite de montesorri eğitimi almıştım. kendi öğrencilerimle de montessori eğitim felsefesine göre çalışıyorum. Bebeğimle yaptığım etkinlikler evde yaptığımız mercimek nohut pamuk pirinç gibi materyaller le yaptıgımız duyu şişeleri, farklı kokularla yaptıgımız koku şişeleri, ıslak mendil kaplarıyla yaptıgımız dokun hisset kartları, hem beni hem kendini görebilecegi şekilde olan delik aynamızla yüz hareketleri taklidi, siyah beyaz kartlar ve farklı dokuları hissedebileceğimiz oyun halkımız, oyun hamuru sıvı yağ renkli su gibi materyaller le buzdolabı poşeti ile duyu poşeti ve duyu tepsisi , renkli tüylü çubukları süzgecten tutup çekme çalışması, renkli bir aile albümü hazırladım günlük gösteriyorum anne baba amca hala dayı teyze gibi, kendimize daha küçük olduğumuz için 3 şarkı
belirledik mini mini kuş kırmızı balık arı vız vız bunların kartlarını yaptık kuş balık arı şeklinde şarkıyı söylerken kartı gösteriyorum ilerde de şarkıyı söyleyince kendinin seçmesini ya da hareketlerini göstermesini istiycem ayrıca beden koordinasyonunu ve denge sistemini destekleyen hareketler yapıyoruz 🤗