Lunaaaaa Ateşi 37,5 altına düşmüyor, calpol ve dolven verdim aynı, bronşiolit olmuş oğlum, dirençli ateşe önerisi olan var mı ? 3 gündür bu şekilde
ElifDefne3535 Lunaaaaa ben düşmeyen ateşe calpol ve pedifen verdim dönüşümlü olarak ve atletle gezdirdim sadece ayağına çorap birde ılık duş aldırdım şükür düştü ateşi benim kızımda domuz gribi olmuş geçmiş olsun sizede
FadiXx Lunaaaaa doktorum 3 gün geçmeyen ateşte muayene getir kesinlikle demişti canım bi doktora gitmediniz ise gitmenizi tavsiye ederim. Benim kızımda sık ateşlenen biri ateş düşürücünün etkisi geçtiği anda tavan yapan biri ben kendim sık sık sarımsak kürü yiyorum sütten geçsin diye onada ayağına limonlu çorap giydiriyorum
nurcanyusufali Lunaaaaa bebeğiniz kaç günlük eğer 3 aydan küçük ise mutlaka gitmelisiniz çünkü biz yasadık 38 de geçmişti serum tedavısı aldık kanda enfeksiyon cıktı bebeğim 2 aylıktı düşer gibi olup geri cıkıyordu sürekli ateş
Lunaaaaa ElifDefne3535 çok sağolun inşallah çabuk geçer, sizede çok geçmiş olsun, hep atlet ve çoraplaydı sürekli kafasını koltuk altlarını yıkadım ama bana mısın demiyor
ElifDefne3535 Lunaaaaa ilaçlarınızı yeni mi açtınız birde ona dikkat edin daha önce açılmış olan ilaçlarda ise yaramıyor
Lunaaaaa FadiXx ilk ateşlendiğinde hemen doktora götürdüm, ventolin şurup ve ateş düşürücü verdi en düşük 37,5 oluyor ElifDefne3535 ilaçlar yeni 🙏🏻
efoomooommmm Lunaaaaa oglum influenza olsun 3 gün önce aşırı dirençli Bi ateşti öncelikle üstünü soydum ılık Bi duş calpol ve dolven işe yapamayınca paranox c fitil koydum mecburen deneyebilirsiniz tabii doktorunuza da danışın
Lunaaaaa efoomooommmm bi taraf 37 bi taraf 37,3 e düştü 2. Kez dolven verdim bugün sanırım o daha etkili oluyor gibi ama 37 nin altına düşmüyor hiç
ElifDefne3535 Ecem__ 1 buçuk gün sürdü çok şükür 5 güne kadar domuz gribinde normalmiş inatçı bir ateşmiş
Ecem__ ElifDefne3535 bizim dun aksam ustu cikti halen devam ediyor 38..38 7 arasi tatil oldu cocuk evde hastalikla cebellesiyor 😒
ElifDefne3535 Ecem__ ya çok geçmiş olsun bizim 37 37.5 tu hep ama içten ateşi vardı bence çünkü bana çok sıcak geliyordu şimdi ki ateş çok inatçı bir an önce iyileşirler inşallah
gokalp4 Benim bebeğimde çok ateşlendi. Ateş düşürücü verdim . İlacın etkisi bitince geri yükseliyordu. Doktora götürdük antibiyotik verdi. Ancak o şekilde kendine geldi. Bir hafta antibiyotik kullandık şükür atlattı.
eliftugba Lunaaaaa 10 gün önce bizde aynıydık novalgin damla vermişti doktor onunla düşürmüştür en son ateşi