Hazalkaann 9 ay 8 günlük bebeğim 8 kilo 200 gram neler yediriyorsunuz günlük kaç öğün veriyorsunuz özellikle mama veren annelerim nasıl yapıyorsunuz
saribez Hazalkaann 9 aylık aynı kilodayız 8. Aya kadar kilo alını çok güzeldi sonra yavaşladı doğum kilomuz 2085 bu Arada 😭
Zehranur12 Hazalkaann Benim kızımda zayıf ya iştahlıda 😕 altı aylık bence yapı olarak öyleler çünkü herşeyi veriyorum valla mama meme ek gıda yiyor bazen kafama takıyorım ama yapacak bisey yok sağlıklı olsunlar yeter
berfn Hazalkaann biz 9 bucuk ayligz mama yemiyor o biberonu agzinds oyle bekletiyor emmiyor sadece geceleri oda 90 ml emerse ne ala ek gidada sebeklik yapa yapa oynaya kalka 1 saatte anca zorla yediriyorm
Hazalkaann busraye üst dişimiz çıkacak iştah sıfır iki haftadır anne sütü yok mama da 120 cc zor içiyor ek gıda istemiyor dişten önce güzel yiyordu
emert6363 Hazalkaann bende çok üzülüyorum dün akşam misafirliğe gittik 6 aylık bebeği benimkinin 2 katıydı resmen bebelac veriyormuş benimki biberon da tutmuyor 😣
Hazalkaann emert6363 benimde canım sadece mama içiyor doğduğundan beri anne sütü almadı hiç mamayı da hiç sevmedi başkalarının çocuklarına bakıyorum benimki küçücük iki aylık bebek gibi 😟
emert6363 Hazalkaann evet hemde neler neler herşeyi doğal yapıyorum hergün yoğurt yumurta 1 çeşit et yemeği ama almıyor bide diş çıkardık
Hazalkaann Hazalkaann hiç anne sütü almadı mamayı da hiç severek içmedi bugüne kadar içten içe bitiyorum artık tükeniyorum
Mkenger3 9 aylık olduk ve 6 650 geldi kilosu geçen ay hiç almamıştı 6 100 gelmişti bu ay biraz aldı çok uğraştım neler yapabilirim kızlar daha kilo aldırmak için canım çok sıkılıyor boyu da 67 cm
Aslii123 Mkenger3 benimkinin boyu 6naylikken 62 cm di daha uzun olması lazim sanırım simdi 7.5 aylik ama daha ölmedim milyon tipli olucak sanirim