tosbiksmoms Kızlar yarın akşama tahmini 13 kişilik misafirim var. Çay yanına güzel tarif fikirleri istiyorum. Lütfen yazin🤗
Muhammed-eren tosbiksmoms salçalı biberli ekmek olabilir mozaikten pasta var çok güzel gorunyyor tadiida çok gyzel oluyor
Asya-06 tosbiksmoms Islak kek Mercimek köftesi Makarna salatası Börek Poğaça Sarma Kuru dolma Çiğ köfte Patates salatası Kısır Elmalı kurabiye Tuzlu kurabiye Revani Mantar kurabiye Evdeki malzemelere göre seçebilirsiniz çeşit olsun dedim 🤭
Muhammed-eren Asya-06 tosbiksmoms cevizli köfte de olabilir çok aşırı lezzetli oluyor pişman olmazsınız
bernnaa Asya-06 üfff acıktım zaten bütün güm menülerini yazmışsın hepsini yiyesim geldi 😂 keşke yapıp çağıran olsa
sezer2022 tosbiksmoms 13 kişi baya kalabalıkmış 🙈 öyle kalabalıkta ben çok çeşit yerine,, az çeşit ama çok miktar yaparım,, sonuçta illa tatlı yada kuruyemiş getiren olur Menüde börek, mercimek köftesi ve ıslak kek yapardım
tosbiksmoms sezer2022 daha çocuklar hariç😀 nasıl yetiscem ve nasıl ağirliycam diye düşünmüyor değilim 2 çocukla.
Fatma22 tosbiksmoms gecenki misafr menum Kuru dolma Sigara boregi Kibris tatlisi Kuru pasta Fistik (kavrulmus)
sezer2022 tosbiksmoms ayyy çok zor,, şükür bizim toplanmalarımızda ev sahibine yüklenilmez, herkes bi çeşit yapıp getirir 🙈
Deletedmom_82 tosbiksmoms bende borcamda pasta yapın Kıbrıs tatlısı ağlayan pasta gelin pastası olabilir yufkadan sodalı börek olabilir patates salatası kek poğaça dereotlu poğaça makarna salatasi un kurabiyesi magnolya tatlısı olabilir seçebilirsiniz nurdan
tosbiksmoms sezer2022 ay ne güzel benim de misafirim çok gelir. Söylenmek gibi değil ama bazen sakinliği özlüyorum.
gunesinayi0301 tosbiksmoms ben çağırdığım zaman patates salatası Tuzlu kurabiye Tatlı kurabiye Ve şerbetli tatlı yapıyorum anca bunlar oluyor bebisle 😂🤭
Aryamlinamom tosbiksmoms oh maşallah kabalıkmis baya Allah kolaylık versin şimdiden canım Bence bir borcum tatlısı yakışır ya tralice ya da Kıbrıs tatlısı Elmas kurabiye Dereotlu kiyir pohaca Patates salatası Mercimek köftesi (yuvarlak yapıp kurdanla üstüne limon çok şık duruyor bence ) Havuç tarator veya yoğurtlu köz patlıcan Gül böreği Yaprak Sarması