fatma___ Dünden beri dinlemediğim doktor kalmadı her bebek aynı değil biliyorum ama anneler size sormak istedim. Bebeğim bugün 6 aylık oldu. Dönüyor ama desteksiz oturamıyor erken mi.? Oturması mı lazım? ek gıdaya da başladım hala desteksiz oturamıyor.
hilalvrc fatma___ her bebeğin gelişimi farklıdır benim oğlum 6. Ayında döndü mesela daha erkendir onun için zaman verin bende dönmüyor diye götürmüştüm yürümüyor diye götürdüm konuşmuyor diyo götürdüm doktor bana kızmıştı en son😂
fatma___ hilalvrc yaa ne yapalım ilk bebek olunca her şeyi takıyoruz bende doktora götürelim dedim oturmuyor bu çocuk dedim eşim bana kızdı 🙈 çünkü geçen haftada ağlamıyor gözyaşları akmıyor diye götürmüştük sorun çıkmadı 🤭 hep bu çevre baskısı yok çocuk oturamıyor yok ayağını basamıyor 😑 öğrenecez zamanla demek ki :)
yirmiikikasim23 hilalvrc benim ilerdeki annelik yaa ayni olcam kesin daha 2 ayligiz tutmasalar neler icin gitcem neler 😁😁
hilalvrc neolmusyaani 4. Ayda yüzüstü sırt üzerine dönmeye başladı ama sırt üstü yüz üstüne tam 6. Aya girdiği gün döndü ben ne sorsam zamanı vardır diyordu hep doktoru 😊
yenianne01 fatma___ daha erken canım benim oğlumda 7 aylık yeni yeni oturuyor gibi 8 9 10 aylık olana kadar gayet normal içininde rahat etmesi için doktora götür istersen