kocaeliden Banka önlisans mezunuyum ama çalışamadım bir türlü bebeklerimden evde ne iş yapabilirim evde eşime destek olmak istiyorum kızlar
ElisaMom_ kocaeliden bende bekliyim burda hom bitkisel olmasın,paketleme falan olursa güzel olur bu arada nerde yaşıyorsunuz acaba
Mrt06 kocaeliden grafik logo tasarımı öğrenip evden şirketlerle çalısabılırsın az zamanını alır ve yüksek ucretlerı var
aslan-annesi kocaeliden ben amigurumi örüyorum ama satış 1 kere yapabildim internetten bişey satmak gerçekten zor ama paketleme falan bulursanız bana da haber verin 🤗
Snm1234 Mrt06 önerebileceğiniz programlar var mı? Ve eğitimleri nerde nasıl oluyor acaba? Ben işletme mezunuyum grafik tasarım mezunu olması şart mı acaba iş bulmak için bilginiz varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum 🌸
Yusufumm06 kocaeliden inşallah ya dünden berli araştırıyorum valla başım ağrıdı artık cidden eşarp sipariş ettim satmak için elimde patladılar🤣 baklım burdan bbirileri yardımcı olur inşallah iş konusunda
Limonn kocaeliden bizde memleketten uzağız hep çevremde yabancı burda is icin o yüzden arkadaş çevresine bi kac satarsan o ona o ona derken yayılıyor sattığın
Mrt06 oglusunarastirmagunlukleri ilk başta ben varım evlere iş yolluyoruz hazırlanıp bize atıyorlar ürün başı ücretlendirme oluyor