Eyllbs Bugün 4 günümüz uyuyoruz 7 bilemedin 8 dk sonra dibimde bitiyor. Neden böyle oluyor? Daha 25 aylık 🤷♀️öğle uykusuna ihtiyacı nasıl olmaz 😮💨
Deletedmom_98 Eyllbs Aslında var ihtiyacı. 27 aylık hala uyuyor Akşam kaçta yatıyor sabah kaçta kalkıyor?
Zlm Eyllbs benimkide erken bırakmıştı 2 ye girdikten bir iki ay sonra t hatırlamıyorum 😑😊 yapicak birsey yok malesef şimdi 32 aylık çok yorgun ise arada arabada falan uyuyakaliyo
livanurvealpinannesi61 Eyllbs uykusu varsa zaten uyur. Benim kızım 2 yaşına girince gündüz uykusunu bıraktı doktor normal demek ihtiyaç duymuyor demişti. Gündüz uykusu şart yada ihtiyaç değil demişti. Önemli olan gece uykusudur. Şuan 4 yaşında 2 yıldır gündüz uyumuyor.
Pisili Eyllbs benim Kızımda 25 aylık 2 haftadır öğle uykusu yapmıyor akşam erkenden uyuyor benimde işime geldi
Eyllbs Deletedmom_98 akşam en geç 9:30 dbahta 8 gibi bazen 10 🤷♀️ 4 gün oldu ya düzelmezse ay bir kahve keyfim vardı o da mı gidiyooooooo🥹
Deletedmom_98 Eyllbs Gündüz geç kalkıyor o sebeple uyumuyor Benimki 21.30 da yatar sabah 6.30-7 de kalkar 12 de öğlen uykusuna yatar
Eyllbs livanurvealpinannesi61 evet gece daha erken yatıyor 3 gündür benimde işime geliyorda kendimi bu değişime alıştırmam lazım benimde 😅
Eyllbs Deletedmom_98 hala emiyor beni ve gece 1526283939 kez memeye kalkıyoruz sadece gece emiyo bu arada baya azalttık ama gece aşırı meme istiyor umarım yakında biter. Emdiği için sık sık uyandığı için uyku alamıyo olabilir mi ki🤔 bilemiyorum ya
Eyllbs Pisili emmese aralıksız uyusa benimde işime gelir 😊 sizin adınıza çok sevindim darısı başımıza 😊 gündüz gezmeleri rahat olur bari başka yerde uyumayı sevmiyodu ve uykusu gelince çok huysuz oluyordu ayy bilemedim sevinsem mi üzülsem mi 😁😁
Pisili Eyllbs Aralıksız uyumak mı nerdeee 😬 Cadı gibi dikiliyor geceleri öyle uyanmadan sabahlamak yok😄😄