balkaymak__ Kızlar bebekleriniz ne zaman tam olarak renkleri vücut bölümlerini,merdivenleri kendileri inip çıkmayı vsvs öğrendi ? Yada tam olarak ne zaman ikili cümle kurdu
Tombikdonerartikcokpahali balkaymak__ şuan 2,5 yaşında. Vücut bölümlerini sorunca gösteriyor biliyor. Merdivenleri kendi inip çıkıyor. Sadece konuşamıyor.
Heymissbon balkaymak__ oglum 21 22 aylikken renkleri ogrendi. Merdiven inip cikmayi 2 yaşından sonra.. vucut bolumlerini de 2 yasindan sonra.. suan 33 aylik daha yeni yeni konusuyor 😂
egeninanns balkaymak__ ikili cümleleri 14 aylıkken kuruyordu 1,5 yaş civarı merdiven inip çıkıyordu .1 yaşta sanırım vücut bölümlerini biliyordu sorunca gösterebiliyordu diye hatırlıyorum
Umay-miray Kızlarım 15 aylıkken el parmak ayak göz ağız burun kulak saç yanak çene diş dil sorduğumda gösteryolardı . Şimdi 16 aylıklar kırmızı ve turunu rengini biliyolar. İki kelimelik cümle kuruyolar. Hiç merdiven inip cıkmadık onunla ilgili bişey bilmiyorum 😌
Umay-miray Annem annem birtanem diyo mesela yada arı vız vız vız die şarkı söylüyo çoğu öğrettiğim şeyi yapıo. Acıktım acıyo çıkart yapma gel git al ve benzer bir çok komutu anlamıyla söylüyolar. Bebeklerini yedirip uyutuyolar. Ninni bile söylüyolar bazen 😌
Alerjikrinit balkaymak__ 15 aylıkken dublekse taşındık o zaman başladı çalışmaya ama bizsiz ancak bir kaç aydır çıkar 16 aylıkken renkleri vücut bölümlerini biliyordu gösteriyordu yarım yamalak söylüyordu 21 aylıkken 2li cümle kurmaya basladı cinsiyet erkek