Lovers_33tantuniyam Bugün de olmasam koşa koşa test almaya gidecektim.Ama yine regl oldum böyle oldukça daha da strese giriyorum lütfen bir akıl verin.Kimseyle konuşamıyorum da bu durumu ne yapayım ben her ay bekle bekle 😪
25bby Lovers_33tantuniyam kafana takıp ona bağlı kalmaman lazım öyle olunca insan daha çok üzülüyor herseyin bi zamanı vardır merak etme 🙏 en kısa zamanda anne olursun insallh sende (döngü günlerine dikkat ederek birlikte ol eşinle ben öyle yapmıştım )
Mikoiledikonunannesi Lovers_33tantuniyam cocugunuz var sanırım rahat olun bence stres herseyin başı 🤗
Lazziya23 Lovers_33tantuniyam ben de böyle stres yapıyorsum ama akışına bırakın biraz inanın stres en büyük düşman
Lovers_33tantuniyam 25bby 4 ay önce doktora gittim yumurtan burda duruyor onu degerlendir dedi tutmadı hatta ben kaç aydır öyle yapıyorum ama yok bu o haftayı hiç kaçırmamak için her gün denedik yok olmadı 😪 eşim de çok heveslendi ayrı üzülüyorum işte
sezer2022 Lovers_33tantuniyam Allah isterse verir istemezse vermez,, yumurtlama vs hepsi bahane bize 🥴
BarlasinAnnesi-91 Stres olup kafanıza takmayın RABBİM daha iyi olun diye bekliyordur ben 5 sene önce kucağıma alsaydım böyle annelik yapamazdım.
Lovers_33tantuniyam BarlasinAnnesi-91 Kesinlikle öyle bende Allah biliyor ben oğlumda çok zorlandım ama geçti şükür şimdi istiyoruz işte olmayınca insan hiç mi olmayacak diye korkuyor 😔
Lovers_33tantuniyam Fdme Eczaneden mi almam gerek acaba geçen ay soğan kürü de yaptım burda okuyup gördüğüm her şeyi de denedim yok olmadı
Lovers_33tantuniyam Bı de hormon testi yapmak gerek mi adetim düzenli ama bir onu yapmadım sağlık ocağında yapılıyor mu var mı yaptıran lütfen yardımcı olun ☺️
zeynepkanat Her gün ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürdüğü için hamileliği zorlaştırıyor canım regl bitiminde gün aşırı ilişkiye girmekse hamileliği kolaylaştırıyor bi gün yapıp bi ara vermek kızıma bu şekilde hamile kalmıştım
zeynepkanat zeynepkanat ayrıca biraz açık olacak ama her zaman bi kez beraber olun aynı gün tekrarlamakta sperm kalitesini bozuyor ilk birliktelikte gelen spermler her zaman en kalitelisidir üzerine bir daha beraberlik olunca olmuyor
Lovers_33tantuniyam zeynepkanat iki üç ay öyle denedik doktor da öyle dedi ama olmayınca bu ay sık olsun tutar dedik yine olmadı şans mı kısmet olmadı
Lovers_33tantuniyam zeynepkanat öyle yapıyoruz canım ben ilişki ve şekli konusunda yanlış yapmış olduğumuzu düşünmüyorum hemen kalkmıyorum ayağımı da kaldırdım bu ay çok daha dikkat ettik
Lovers_33tantuniyam Fdme evet çok şükür 3 yaşında şimdi 🤲 o hemen olmuştu şaşırmıştım hatta şimdi aylar geçti boşluğa düştük