Kızlar lütfen yardımcı olun biz yaklaşık 15 gündür falan uyku problemi yaşıyoruz 9 aylık olacağız neredeyse nedendir diye kendimi yıpratıyordum atak haftası ve uyku gerilemesi zamanında olduğumuzu gördüm derken birkaç gün sonra iki dişimiz patladı herhalde ondan dedim ama dişler şu an görünüyor aslında ama diş iki üç hafta uyku problemi yapar mı veya neden hala devam ediyor dişlerimiz çıkmışken başka bir problemimiz mi var bilmiyorum yarım saatte bir çığlık atarak ağlayarak uyanıyor gözleri açılmıyor uykusuzluktan sabaha karşı bir uyanıyor 1 saat uykuya geçemiyor ne yapacağımı bilmiyorum diştir geçer diyorum ama diş olsa dişler çıktı neden devam ediyor veya iki hafta çıkana kadar bu kadar ağır olur mu bilmiyorum yanda da bir beyazlık var ama o da mı gelecek bilmiyorum etin altında beyaz o da görmüyor lütfen postumu gören deneyimlemiş annelerim yardımcı olun artık uykusuzluktan perişab haldeyim gündüz uykularımız çok düzenli maşallah bu arada herşeyi normal ve güzel uyuyor gece ise fenaa