Meri-Mel Bugün daha iyi anladım ki saniyelik bir varoluş için bunca telase ,koşturmaca , yakınma, üzüntü,kavga her biri bomboş bir anne gitti ,bir aile yarım kaldı ,bir evlat öksüz bir ev annesiz kaldı daha gencecik 😞
Betyyyy1 Meri-Mel İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 😢 2 buçuk yaşındayken annesini kaybetmiş biri olarak tek duam rabbim o yavrumu yalnız bırakmasın ve hayatında hep hayırlı kapılar açsın
harununannesii0 Meri-Mel Basınız sagolsun🙏🏻 rabbim mekanını cennet eylesin, ailesine sabırlar diliyorum 🙏🏻 Rabbim öksüz kalan o evladının yüzüne gülsün inşallah 🤲🏻🙏🏻
Meri-Mel Pandayavrusu28 Grip oldu bir hafta sonra tekrar gribe yakalanmış ve daha sonrasu ağzından kan geliyor hemen acile gidiyorlar pıhtı atması sonucu tüm organlar iflas ediyor entube olmuştu dün de vefat etti😥😞
Meri-Mel Tostosun_Annesi14 Okul arkadaşım,öğretmen arkadaşım komşum ne bilim neyi anlatayım ki ani bir ölüm grip oldu ve sonra toparlayamadi beynine pıhtı atmis 😞
Begonvil__ Meri-Mel Instagram da görmüştüm o galiba başınız sağolsun. Allah geride kalanlarina sabır versin 🤲