yorgunanne__
Bilsem komisyonumuzda yaptığımız değerlendirme sonucu genel zihinsel yetenek alanlanından sınav başvurusunu yaptık. Bilginiz olsun 🌸 böyle bir mesaj geldi şaşırdım yani hiç beklemiyordum çok akıllı bir çocuk 1. Sınıf ödev yapmayo çok seviyor okulda hemen bitirir bazen serviste yapar eve gelmeden bitirir derste öğretmen herkese 1 etkinlik sayfası veriyorsa buna 3 verir herkesten önce 1 sayfayı bitiriyor hızlı yapıyor diye bizimkine ek etkinlik sayfaları veriyormuş beni zorluyor demişti birkeresinde soru çözerken örneğe bakarak soruyu okumasam cevabı işaretliyor ben şikayetçiydim bu durumdan hızlı yapıyor okumadan soru çözüyor diye çok hızlı hareket eden bir çocuk verilen işi hemen bitiriyor zihinsel olarak yaşıtlarından iyi durumda ama böyle bir sınava gireceği hiç aklıma gelmemişti çünkü hızlı yapıyor dikkatsizlik de yapıyor yanlış yaptığı da oluyor yani garip bir durum. Ben bu süreçte ne yapacağım bilemedim sizlere yazmak istedim sınava hazırlanmak mı gerekiyor çocuğu giden varsa süreç nasıl ilerliyor bilgi verirmi