iincikoc Kızlar atak dönemlerinde napıyorsunuz? Ağrı kesici falan kullanıyor musunuz? Bebeğim çok huysuz kucakta bile durmuyor sürekli ağlıyor emmiyor uyumuyor. Uyusa bile yatağa koyduğum an uyanıyor. Napacağımı şaşırdım.
Ruzgarveannesi1 iincikoc bu arada atak dönemi diye bit şey yokmuş Osman gönülal diye çok güvendiğim bir doktordan duydum
adaatuna iincikoc 3 aylıkken atak yok ki, ayrıca verilefeğini sanmıyorum ataklar acısal bir şey değil büyüme ile ilgili
iincikoc Ruzgarveannesi1 belli dönemlerde 2-3 gün aynı şekilde sürüp daha sonra kendiliğinden geçen bu sebepsiz ağlamaların sebebi ne ki o zaman 🤔
Ruzgarveannesi1 iincikoc hiç bilmiyorum bende duyunca çok şaşırdım atak dönemi diye bir şey diyo adam başka doktor dese belki önemsemem ama Osman gönülala çok güveniyorum çok bilgili bir doktor
iincikoc adaatuna Aydan aya farklılık gösteren ataklar genellikle 2, 3, ve 6. haftalarda ve 3, 6.aylarda gözlemlenir diye yazıyor İnternete sebepsiz ağlayınca ataktır dedim çünkü hiçbir şekilde susturamıyorduk 3 saat direndi zarzor uyudu şimdi.