goksummese Merhaba kızlar 47 gunluk bebegim var butun gun uyudugu toplasak 2 saat dahada yok gecede 1 2 asagi uyumuyo yatagina birakinca hrmen agliyo surekli kucak istiyor ve oturmadan gezerek uykusuna bir cozum bulmam lazim yardim edin
goksummese Momygaye evet emziriyorum hem mama hem meme seklinde ben aktardan sut yapan cay almistim buyuk ihtimal o yapti yazdigim geceden sonra icmedim cocugum normale dondu
Momygaye goksummese cocugun uyku düzeni duzeldı mı mama kac cc ıcıyor Süt kaç acaba benımkıde 60 günlük
goksummese Momygaye ara ogun olarak butun mamayi bitirdigini bilmem hic ama meme verirsem hemen emiyo
goksummese Momygaye holle marka mamayi kullaniyoruz dogum yaptigim hastane onermisti ama biberon vermedigimiz icin kasik biberonla veriyoruz az oncede komple kustu mamayi cikartti emdigi sutu filan balgami vardi onu atti cocugumun burnundan geldi kusmuklari 😔
Momygaye goksummese balgamını çıkarmış guzel aslında Birde mama değişmeyi dene istersen sevmeniş olabilir veya biberon deneyebilirsin yenıdoganı geçmiş
goksummese Momygaye wee baby az akisli silikon damakliyi denedim tutmadi chicco markasinin biberonunu denicem onuda tutmazsa isim zor gaz yapmayan mama hangisidir acaba bu verdigim gaz yapmiyodu cunku
Momygaye goksummese ben aptamil kullanıyorum yengem önermişti ikizlerine kullanmıştı bırı kolikdi Gazı olsada ben pat pat hemen çıkarıyorum
goksummese 0612AhOT aktardan sut yapsin cay almistim onu icmeyi kesince cocugumun uykusu normale dondu şukur