Sudennaz Selam kızlar bebeğimin cildi çok hassas bi sürü bez değiştirdik en yumuşağını bulduk ama mustela pişik kremi bir süredir işe yaramıyor sizce bepenthol beyb pişik kremi mi yoksa sebamed mi iyi
Usnac1995 Sudennaz ben başından beri Hametan kullandım hiç pişik olmadı. Aile hekimi arko çok iyi demişti, yengemde yeğenime arko kullanırdı çok memnundu, inanamıştım ama cidden herkes memnun arkodan😂
Hatice46 Sudennaz bende vazelin kullanıyorum banada eskiler hep vazelin demişti inanmamıştım ama gerçekten efsane 🤌🏻
Nacafa Sudennaz bez kaynaklı pişik bezin içerisinde herhangi bir maddeye karşı duyarlılıktan olur. Yumuşaklıkla alakası yoktur, bez markasını değiştirin
sevdazekiidriskagan Sudennaz desitin iyi diğerlerine boşa para vermeyin. Bizde bezden dolayı sorun yaşadık ama destinle hiç acı cekmedi hafif kızardı anladık bez olmuyor hemen değiştik ve kremi sürdüm çok güzel atlattık bu süreci
rozeriin Usnac1995 sarı hametan bir mucize zaten ilaçlardan dolayı pişik oldu kızım hastahane de yatmıştı sarı hametan 2-3 günde tüm pişiği geçirdi
Hatice46 Sudennaz ben sürekli bez değiştiriyorum depremde yardımdan gelen bezleri kullanıyoruz onlarda her biri ayrı marka olmasına rağmen ilk geçişte hafif bir kızarıyor hemen vazelin sürüyorum ertesi güne hiç bir şey kalmıyor pişik kremi mustela aldım öyle duruyor
rozeriin Sudennaz mustelanin marka için abartıldığını düşünüyorum bir kere denemek için aldım ama kizartti baya doğduğundan beri Bepanthol kullandım tekrar ona devam edicem bir kere bile pişik olmadı onunla