MadamMommy Kızımda çıkan yumurta alerjisi sonrasi detaylı alerji taraması yaptıracağım iyi bir doktor arıyorum.Kendi çocuğunu götüren ya da duyan bilen yardımcı olursa sevinirim,teşekkürler.🌺
simseklivekalpli MadamMommy oğlum etlik şehir hastanesi Ayşegül ertuğrul takipli. Bir kere gittik besin alerjisi yok öksürüğü vardı. 26sinda tekrar gideceğiz. İyi bir doktora benziyordu. İlgileniyor konuşuyor memnun kaldım ben
simseklivekalpli Eyllebr bilmem ben gittim 1 ay ilaç verdi 1 ay sonra deri testi yapılacak dedi ona gideceğiz
Karmom simseklivekalpli merhaba ayşegül doktordan memnun musunuz? Bugün biz de ona gideceğiz ama deri testi ya da kan testi olacağına nasıl karar veriyordu?
simseklivekalpli Karmom merhaba Ayşegül hanım iyiydi ikincide ezgi hanıma randevu aldım. Kan testlerini çocuk doktoru yapmıştı zaten bizde. Orada bişey çıkmadığı için deri testine yönlendirdi kendisi. Sizin şikayetiniz neydi?
Karmom simseklivekalpli yüzde çok sık alevlenen egzama ve kaşıntı, burun tıkanıklığı. Çocuk doktorumuz alerjiye görünün dedi ama ben kan testi yapılmasını istemiyorum önümüzdeki ay rutin kanlar yapılacak zaten. Acaba sadece deri istesem nasıl karşılar diye merak ettim.
simseklivekalpli Karmom onu bilemiyorum maalesef. Olmazsa öbür ay zaten kan alınacak diyin belki rutin kanları da ister hepsini tek seferde halletmiş olursunuz. Üzerinden uzun zaman da geçti pek hatırlamıyorum ama ilgili bir doktordu diye aklımda kalmış.