elaeness İkizlerimin enfeksiyon kaptı ne yeseler çıkartıyorlar birinin crpsi 39 diğeri 7 bitkisel ne verebilirim enfeksiyona ne iyi gelir 😮💨
Mrvsmt2502 elaeness 1 yaşından büyüklere sarımsak kürü verin çok iyi geliyor küçüklerse sarımsağı besinlerini içine katın balko ıhlamur verin bal mümkünse TA değeri yüksek bal olsun . Bol bol meyve yedirin su içirin
minnosunannesi06 elaeness bizde salı aksamindna beri karın ağrısı oldu ateşle ağrı kesildi ama ateş hala var cep 31.9 yanlış değilsem idrardada gözüktü enfeksiyon için. Hiç bişey veemdiler
elaeness Mrvsmt2502 daha 9 aylık bal yasak napıcam bilmiyorum antibiyotiğe başlıcam bu akşam ama geçmezse iğneye geçecekmişiz onu istemiyorum korkuyorum 😞
Mrvsmt2502 _Prens_annesi_ sarımsakları minik minik doğrayıp üstünü geçecek kadar hakiki bal üstüne 20 25 damla limon ekleyip karıştırıp bekletmeden veriyoruz yemezse bir şeylerin arkasında verebilirsiniz
Mrvsmt2502 _Prens_annesi_ rica ederim. Normalde haftada 1 veriyorum hastalık dönemlerinde her gün veriyorum ben
Misbebegim esraperaonur kaç dk kaynatiyoruz bi yan etkisi varmi bizde infulanza gribi olduk ailece crp yükseldi hem virüs ilacı hem antibiyotik verdiler ishal yaptı onlarda ateş kusma ishal perişanız
alppppannesi elaeness çok geçmiş olsun benim oğlum da kaç kere öyle oldu doktor ilaç verdiyse düzenli ver bide sarımsaklı yoğurt çok iyi geliyor bol bol su ben hep öyle yaparım olunca
jfshsl elaeness biz 4aylığız 2buçuk aylıkken başladık antibiyotike hala devam kesilmiyo enfeksiyon inşallah siznki geçer tabi