oznur28 anne_yiz benim oğlum da 5 ay 15 günlük. 2 haftadır felan dönüyor ama bu aralar unuttu mu acaba hiç donmuyor 🤣
oznur28 anne_yiz Bi anda oluyor hiç merak etmeyin her çocuk gerçekten farklı. Kızım 4 aylıkken dönmeye başlamıştı ama hiç done done gezen Bi bebek olmadı bakalim oğlum nasıl olacak
aytas anne_yiz benim ki 4. Ayında başladı dönmeye ama şuan o kadar zorluyorki uyumaya çalışırken dönmek istiyor dönünce yüzüstü durmak istemiyor bir kargaşadayız😃 bebeğinizde elbet dönücektir üzülmeyin
anne_yiz aytas evet onu da duydum o yüzden boşver geç dönsün daha iyi diyorlardı ama annelik işte her şeyden nem alıyorsun
Ballilokmam11 anne_yiz 5 ay 29 gunluk kizim sadece yan donuyor tam tur atmiyor egzersiz tummy time yaptiriyorum bana misin demiyor 😂simdi de oturmaya alisti artik hic donmez😂
anne_yiz Ballilokmam11 bizimde öyle ödü kopuyor yatacak diye ya oturacak yada ayakların üzerinde duracak. Ondan mı dönmüyor acaba ama tummy time yaptırıyorum bol bol
Unicorn67 anne_yiz 5 ay 11 günlük destekle dönüyor kendi sadece 1 kez döndü daha sonra hiç dönmedi biraz korkuyorlar sanırım ama normal 😌 inşallah bizimkilerde becericek
Unicorn67 anne_yiz aynı aynı 🤣 yüz üstü yatarken emeklemeye bile çalışıyor sanki ama henüz dönemedi bile pek umudum yok emeklemekten yana da olsun elbet olucak pes etmek yok
menzey anne_yiz 7 ay 20 günlük hala dönmüyor aceleye gerek yok ne zaman isterse o zaman dönsün kuzucum 😂
anne_yiz menzey benim içinde öyle aslında ama gelişiminde bir sıkıntı olmasın diye korktum yoksa canı ne zaman isterse o zaman yapsın 😊