Netya Oglum 28 aylık, burun akıntısı ve balgamı var dr, mukotık surup ve antıbıyotık verdi, kullanıyorum ama teredutteyım gece hıç uyumadı balgamını atamıyor bı turlu sankı bogulacak gıbı oluyor, ne yapsam bılemedım surubu kullanmasam mı😔😔lutfen yardım
eraysen Netya doktorun reçete ettiği ilaçları düzenli kullanıp balgamı atmasını sağlayın balgamı atması için oturtup elinizi çukur yapıp 5 dk kadar gün içinde 3-4 kere aşağıdan yukarı doğru sırtına pat pat vurun ki balgamı kolay atsın
Ecem__ Netya mukotik balgam sokturucu ictigi zaman oksuruk olabiliyor oksurerek atacak balgami biz kullandik 1 yasinda..zarari olacagini sanmiyorum suan heryer hastalik kayniyor ya offf kizimda bugun ateslendi bakalim surec nasil gececek🤤
eraysen Netya dediğim ellerinizi çukur yapıp vurmanın ismi tapotman internetten nasıl yapıldığına bakabilirsiniz çıkan ses sizi korkutmasın elinizi kubbe gibi yaptığınız için canı acımaz
Netya eraysen cok cok tessekurler allah razı olsun suan uyuyo daha dogrusu uyumaya calışıyor, dedıgınızı yapayım cok sagolun🙏🙏
Netya Ecem__ ılac sokuyo balgamı ama işte zorlanıyor oksuremıyor, balfamı cıkaramıyor gece uyuyamıyo bugun vermıcem sanırım ılacı🙏sıze de cok gecmış olsun 🙏🙏