Akininannesi Merhaba kızlar hipp 700 gram mama var elimde benim bebeğim sma kullanıyor kayınbabam almış dün daha öncede hipp vermiştim arkadaştan içmedi sevmedi sanırım hipp 0.6 ay kullanımlık 100 tl almak isteyen olursa watsap dan görüşelim
Thesra Akininannesi Numaranızı paylaşmak yerine mail veya dosyam medya hesabınız var ise oradan iletişime geçip kişisel numaranızı oralarda paylaşım yapabilirsiniz farklı sonuçlar olabiliyor bazen istemsizce:)
Masalserin2019 Akininannesi yanlıs anlamazsan 2 ele girio ya biraz daha uyguna versende ihtitacı olan alsa daha iyi olmaz mı zaten kendi fiyatıda 105 lira
Deletedmom136 https://imgyukle.com/i/R45ctj 800 gramı daha uygun içeriğe girmedim ama belki Kargo bile ücretsizdir. Biraz indirim yapın bence. Bu arada ihtiyacım yok kolay gelsin👌🏼
Deletedmom136 Akininannesi benim yorumumu yanlış okudunuz galiba :) ihtiyacım yok yazmıştım sadece internette 800 gramı daha uyguna geliyor bilginiz olsun diye görüntü atmıştım.
Akininannesi Deletedmom136 🙈🙈🙈 kusura bakmayın yaaaa çok özür dilerim diğer postta bi bayana yazıyordum karışıklık oldu sanırım