alparbsr Bebeğim iki aylık oldu kulağının yanında sesler çıkarıyorum oyuncakla filan dönüp bakmıyor normal mi sizde durumlar nasıl?
Eylul301023 alparbsr benim bebeğim 82 günlük 2.aydan beri seslenince bakıyor konusmalarima sesler çıkartıyor cingiraga falan tepki veriyor sesine
Poyrazdemir2 alparbsr sese dönüp bakmamasın normal ama böyle dalmışken öksürün duyuyor mu bakın veya sessiz ortamda tam uyuma esnasında konuşun gözlerini açıyorsa duyuyordur o aylarda dönüp bakmaz zaten
alparbsr ozlemcyhn araştırdığımda tepki vermesi gerektiğini söylüyor ve doktor da sordu sesleri tepkisi nasıl diye
alparbsr İlk doğduğunda kulağında su olduğu için yapılmadı sonra bebeğim grip oldu tekrardan götürdüm hırıltısı olduğu için geçmedi tekrardan götürdüm durmadığı için yine geçmedi detaylıya sevk ettiler
demirel06 Sese dönmesi gerek acilen bir işitme testi yaptırın umarım bir şey yoktur . Biz testi geçtik ara sıra benimki de bakmıyor ama ara sıra
EbruBoluKaya Benim bebeğim 2 ay 10 günlük seslere tepki veriyor oyuncak sallıyorum dönüyor biz seslenince kafasını çeviriyor detaylıya gidip baktırın bi normaldir belki ama zaten sizi yönlendirmişler
Kuzeysmom_ İşitip işitmediğimni anlayabilirsiniz yüksek seste irkiliyorsa , eğer duyduğundan eminseniz henüz erken benim bebeğim de 3 ay 9 günlük yeni yeni dönmeye başladı sese o da arada bir odaklanmadıysa bir yere
alparbsr ezgiii12490 detaylı işitme testine girdik biz ondan önce sese dönmeye başladı çok şükür sıkıntı yok testi geçtik sese tepki veriyor ismine dönüyor bi sıkıntı mı oldu sizde?
ezgiii12490 alparbsr benkm kızda 2 aylık ıslak mendil sesi poşet sesi cingirak hiçbirine bakmıyor tepki vermiyor