Defnemomm Çalıştığım için çocuğa kayınvalidem bakıyor ateşi 38 olsun hemen parol, calpol veriyor bende biraz bekleyelim istiyorum ateşi doğal yollarla düşürmeye calışmak istiyorum anlamıyor. Siz ne düşünüyorsunuz
Binnur_cam Defnemomm verdirme canım . Ilık bi duş aldırsın aldıramıyosa komple vücudunu ıslak bezle silsin. Kaç aylık bilmiyorumda yazık günah vermesin hemen.
Aslicamm Defnemomm ben 39 olmadan vermem öncesinde kendim dusurmeye çalışırım. Sizin çocuğunuza sizden ve babasından başka biri nasıl müdahale edebiliyor ki
Defnemomm Binnur_cam 1 yaşında ya ben calışıyorken de veriyorlar kendi annem babam olsa müdahale ederim ama böyle olunca farklı oluyor
Binnur_cam Defnemomm onlarada müdahale edeceksin canım söyliceksin yapacak birşey yok . Benim kızım 9 aylık 38 gördüğüm an direkt soyuyorum zıbınla bırakıyorum tüm vücut ıslak bezle siliyorum düşüyor yani inatcı ve düşmüyosa suya sokuyorum ona rağmen düşmüyosa son çare calpol veriyorum .
Binnur_cam Defnemomm çok bilirler herşeyi. Benimde geçen gece ateşlendi kızım sabah kaynanam diyoki ateşi varken üstünü çıkar havale geçirir . Aaaa öylemi anne hiç aklıma gelmedi bende üşüyo diye bi kat daha giydirdim dedim sustu yahu bilmiş kadın bu çocuk ateşlenince senmi bakıyorsun ben bakıyorum bilmiyomuyum sanki boş boş fikir veriyor sinir oluyorum