damlaka Akşama neler hazırladınız yada hazırlayacaksınız kızlar Ben Lahana kuru patlıcan yaprak sarması yapacağım Bide dünden tavuklu patatesli sulu yemeğim var Güzel bi sarımsaklı yoğurtla mis gibi yeriz
ikibebedublekahve damlaka benim de dünden etli lahanam var yanına terbiyeli patates corbası yapıcam bakalım 👀
Umutveannesi damlaka tarhana çorbası yapacağım belki de yapmam emin değilim 😄 Bulgur pilavı ve nohut var bir de yeşillik salata yapacağım
KahveliVera damlaka Eti haşladım sanırım patates atacağım içine Pirinç pilavı Yoğurtlu Brokoli salatası Çorba yapar mıyım bilmiyorum eşim sevmiyor bende sevmiyorum 🫣
dilara_0 hogwarts yazın biber olssun patlıcan kabak igne ile delinip ipe geçirilir ipe ya da asılacak bir yere serilir kuruyana kadar kalır kışın ise suda haşlayıp içi doldurulup pişirilir normal dolma yaptığımız gibi kuru dolma derler bizim burda da (Kahramanmaraş ❤️🩹)
uykusuzanne__ damlaka boş mantı 🥟 üstüne sarımsaklı yoğurt ve üstüne salçalı sos yapacam Birde tavuklu patates yemeği Salata içecek 😊
KahveliVera damlaka et kavurma, arpalı pirinç, salçalı yoğurt çorbası, yoğurtlu brokoli salatası oldu menümüz 🥳🥳🥳