hsjsjsj Birdunyabircennetannesi Bende doğum kontrol hapı kullanıyorum yazz hapına döneceğim sivilcelerim için. Sizde sivilceler için etki etti mi
Selamben_ Birdunyabircennetannesi bende kullanmak istiyorum ama kilo aldırıyor diyorlsr vücudu bozablr yumurtaliklsri bi daha hamilexkalinmaz vs. Diyince korkuyom
Selamben_ Benvkullanmistim iki ay bi sikinti olmadiydi.ama olcak oldu mu en etkili yintemle bile hamile kalınıyor çok duydum ben etrafimdan.spraille bile kalan
Birdunyabircennetannesi Selamben_ Estağfurullah Endişe etmeyin emzirmiyorsanız yazz öneririm Adetimi çok güzel düzenledi Ve 1.5 senedi iyi anlaşıyoruz😅 Bazen kullanmayı unuttuğum oldu ertesi gün 2 tane içtim Zaten aile planlaması unutursan ertesi gün 2 tane al demişti
Selamben_ Birdunyabircennetannesi valla bende geri çekilme yönteminden sıkıldım afedersn hepimiz kadınız da öyle olunca bişi anlamıyorum pek.igne falan bisiler araştırıyordum.bilrmedim ya.hap fiyatı ne kadar acaba
Birdunyabircennetannesi Selamben_ 340₺ ydi sanırım Geri çekilme korunma yöntemi değildir zaten hamilelik olasılığınız çok yüksek öyle
zumra-19 Hap ilk ay koruma pek sağlamaz ek korunma yöntemi kullanın 2. ay korumaya başlıyor. Ben bekarken senelerce kullandım pcos nedeniyle evlenince de kullandım bıraktıktan sonra 4.ayımda hamile kaldım
Birdunyabircennetannesi beyza4103 Kullandığınız günden itibaren koruma oluyor Eğer içmeyi unutursanız ertesi gün hazırladığınız zaman alın ve o günkünü alın Yani ertesi gün 2 tane için Ben bu şekilde yapıyorum aile planlaması böyle demişti Şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım