Sadegulakts03 Kızlar aramızda bebeğine bu çayı kullanan var mı ? Araştırdığım kadarıyla bebekte husursuzluk gidiyor güzel uyku uyuduğunu öğrendim bebeğim uyuduktan sonra çabuk uyanıyor uykuya zor dalıyor
elizinannesi-19 Sadegulakts03 bebeğe içiriliyomu bilmiyorum ama arkadaşım kendisi içiyodu sütü gelsin diye. Hatta bende alacaktım sütüm geç geldiği için. Yorumları okuyunca bebekte kabızlığa neden oluyomuş vazgeçtim
oznursen-05 Sadegulakts03 canım ben humananın iyi geceler ve rezene çayını aldım çocukların mamasına katıyordum hiç etki etmedi boşuna para verip alma derim
melekkizim Sadegulakts03 canim ben humana iyi geceler cayini kullandim. bebegim 2.5 aylikti o zaman ama domtor sen ic bebege icirme demisti. ve hic bi ise yaramadi malesef. bosa para
Miraa80 Sadegulakts03 ben kullandım humana kimyonlu rezene çayı bebeğe üç çay kaşığı veriyordum çok huysuzluk yapınca genelde kendim içtim sabah akşam bir su bardağı hem güzel süt yaptı hem sakinleşti bebeğim gazı içinde iyi geldi bize 👌🏻
Sadegulakts03 elizinannesi-19 bebeğe de içiriliyomuş evet canım uyku yapıyomuş husursuzluk gidiyormuş bende deneyen var mı diye merak edip post açtım
Sadegulakts03 faziletgurses doktorumuzda önerdi mamasıyla birlikte verdim huzursuzluğu çok azaldi ve güzel uyku yaptı tavsiye ederim zararlı bisey yok içinde canım çok memnun kaldım
oznursen-05 Sadegulakts03 demekki her bebek farklı canım bana hiç etki etmedi çöpe atmıştım bir kaç kullanımdan sonra😊