gencmom_ Rahim ultrasonunda kist veya miyoma benzer şeyler gördüğünü söyledi doktorum hormon testi istedi 4.gün gidicem ama süreç nasıl işliyor bilgisi olan varmı ?
Beyninizikullanmakucretsizdir gencmom_ bende yumurtalık kisti vardı ilaçla geçti soğan suyu falan içtim. Ama miyom hakkında bir bilgim yok 😬
gencmom_ Beyninizikullanmakucretsizdir kadın doğum hapıyla mı ? Bende içtim benim ağzımdan burnumdan kan geldi acaba başka tedavisi varmı ki ?
gmz1991 Beyninizikullanmakucretsizdir merhaba bende de 5 cm kist cıktı. Sizin kaç cm kist geçti soğan soyuyla
Beyninizikullanmakucretsizdir gencmom_ ben hiç öyle bir durumla karşılaşmadım neden oluyormuş doktoruna sormadın mı? İlacın da etkisi olmuştur ama bende ara ara kist oluyor soğan suyu bana yarıyor. Rabbim şifa versin İnşallah 🤲
gencmom_ Beyninizikullanmakucretsizdir ben hpv hastasıyım üsten kan değerlerim 0 İlk çocugum zor oldu yani kazıma işleminden hemen sonra hamile kaldım 25 yaşındayım Aşırı zayıfım 48 kilo falan el ayak titremem var hepside bundan kaynaklı olduğunu düşünüyor doktor Hatta çocuk yapmanı bile önerebilirim dedi ciddi bi sorun gibi gözüküyor dedi Hatta smear testime bile döküntü olarak gelmiş dedi
Beyninizikullanmakucretsizdir gencmom_ Rabbim yardımcın olsun İnşallah 🤲🏻 zor şeyler yaşıyorsun çok üzüldüm. Umarım Rabbim bir an önce şifanı verir 😊
Beyninizikullanmakucretsizdir gmz1991 benim kistler çok küçüktü içtim geçti. Sizde düzenli içip kontrole gidebilirsiniz. İnşallah faydasını görürsünüz.
Beyninizikullanmakucretsizdir gmz1991 doktora da gidin ilaç falan verirler. 5 cm ilaçla da geçer. Daha büyük olanlar için ameliyat falan uygun görülüyor.